Image Alt

Întrebări frecvente

Intrebari frecvente

  1. Cum cumpar?

Domeniile Lebada Neagra vinde online produsele sale prin intermediul serviciilor de plata online ale www.plati.online.

In acest fel putem asigura clientilor nostri un serviciu sigur si eficient de comanda si plata online.

Comanda

Puteti cumpara produsele noastre urmand 3 pasi:

a. Selectati produsul pe care doriti sa-l achizitionati si apasati pe „Adauga in cos!”. Daca doriti sa continuati cumparaturile selectati aceasta optiune, daca nu, selectati “Finalizare Comanda”.

b. Introduceti datele dumneavoastra, completati datele din pasii urmatori si alegeti modalitatea de plata.
Aceste informatii sunt necesare pentru procesarea corecta si eficienta a comenzii plasate de catre dumneavoastra.
Daca adresa de livrare nu este aceeasi ca adresa de facturare, indicati acest lucru prin selectarea meniului de la sfarsitul formularului. Alegeti metoda dorita de plata si confirmati datele alegand „Pasul urmator”.

c. “Finalizati Comanda”.
Se poate efectua plata online cu cardul personal sau al firmei
dumneavoastra, in conditii de siguranta deplina. Cardurile acceptate la
plata sunt cele emise sub siglele VISA (Classic si Electron) si
MASTERCARD (inclusiv Maestro, daca au cod CVV2/CVC2).
Nu este perceput niciun comision suplimentar pentru tranzactii.
Procesarea datelor de card se face in mod exclusiv pe serverele
PlatiOnline.
Siguranta informatiilor dvs. este garantata de faptul ca PlatiOnline nu
stocheaza datele confidentiale ale cardului dvs, ci le trimite criptat
pe o conexiune securizata catre banca procesatoare. In acest fel
informatiile dvs. sunt in siguranta.
Indiferent de valuta pe care o aveti in cont, tranzactiile se fac in
lei, la cursul de schimb al bancii dumneavoastra.

Daca tranzactia prin card a fost reusita, urmatorul ecran va multumeste pentru comanda pe site-ul nostru si va ofera informatiile relevante pentru comanda. Aceste informatii le veti primi, de asemenea, prin e-mail.

  1. Livrare

Livrarea comenzii se face prin intermediul firmei de curierat Fan Courier, la adresa indicata de dumneavoastra.

Telefonul de confirmare a comenzii va permite specificarea intervalului orar în care doriti sa primiti produsele comandate. Timpul maxim de livrare a produselor aflate in stoc este de 3 zile lucratoare de la confirmarea comenzii sau 2 zile lucratoare de la inregistrarea platii in contul Vanzatorului în cazul alegerii plătii prin transfer bancar.

Livrarea în Tara

Costul transportului pentru livrarile in tara este de 30 lei cu tva inclus
Pentru localitatile aflate in afara retelelor de distributie (a se vedea lista de orase din formularul de inscriere / comanda) se aplica un cost suplimentar de 0.80 lei (fara tva) pentru fiecare km. Acesta se va adauga incepand cu cea mai apropiata localitate de adresa de livrare, din aria de distributie Fan Courier.
In cazul platii in avans prin transfer bancar termenul de livrare se masoara din momentul intrarii intregii sume in contul Domeniile Lebada Neagra. In cazul in care clientul nu poate fi gasit la data si ora stabilite pentru livrare Domeniile Lebada Neagra va pastra bunurile comandate timp de trei zile lucratoare, timp in care vom incerca sa luam legatura cu dumneavoastra pentru definitivarea comenzii. In cazul in care nici de aceasta data clientul nu poate fi gasit, comanda va fi anulata.
Valoarea transportului se va regasi in factura emisa de Vanzator.

  1. Plata

Cum platesc?

Plata se poate face la alegere prin:
• ramburs/numerar la livrare;
• virament bancar in contul nostru (clienti persoane juridice sau clienti persoane fizice)
• online prin card bancar. Acceptam urmatoarele carti de credit/debit: Visa, Visa Electron, Mastercard/Eurocard, Maestro, inclusiv cardurile virtuale Visa sau MasterCard

Cat de sigur este pentru mine sa platesc online?

Produsele de pe acest website sunt comercializate online prin intermediul serviciilor de plati online oferite de Plationline https://www.plationline.ro/ . Riscurile generale asociate unei plăti online sunt trecute mai jos, dar si motivele pentru care puteti avea incredere in noi.

• Datele personale introduse de dumneavoastra pentru completarea comenzii sa intre in posesia unor terte parti si sa fie abuziv folosite – Domeniile Lebada Neagra si Plationline garanteaza securitatea sistemelor sale informatice. Cititi „Politica de confidentialitate Domeniile Lebada Neagra” pentru mai multe informatii despre subiect.

• Datele dumneavoastra in cazul platilor prin card bancar – numar de card, data expirarii, etc. – sa intre in posesia unor terte parti si sa fie abuziv folosite. In cazul sistemului „3-D Secure” aplicat de catre Plationline pentru plata cu carduri Visa sau MasterCard, nicio informatie legata de cardul dumneavoastra nu este transferata sau stocata, la niciun moment de timp, pe serverele noastre sau pe serverele Plationline, acestea fiind direct introduse in sistemele Visa sau MasterCard, după caz. In plus, in cazul in care cardul dumneavoastra a fost emis de catre o banca certificata in sistemul „3-D Secure”, autorizarea tranzactiei se face doar dupa autentificarea dumneavoastra in acest sistem – introducerea unui cod/parola secreta stiuta numai de dumneavoastra, similar codului PIN la tranzactiile de la ATM. Cititi „Verified by Visa” si „SecureCode” pentru detalii complete legate de sistemul „3-D Secure”.

  1. Confidentialitate

Datele personale

Introducerea datelor personale ale Cumparatorului pe site-ul www.lebada-neagra.com sau comunicarea acestora, prin orice alt mijloc, echivaleaza cu acordul acestuia pentru prelucrarea acestor date in conformitate cu Legea 677/2001. Aceste date nu vor fi folosite de S.C. DOMENIILE LEBADA NEAGRA S.R.L. decat pentru scopul finalizarii comenzilor efectuate de Cumparator sau pentru primirea de comunicari comerciale din partea Domeniile Lebada Neagra in cazul in care, in formularul de comanda, Cumparatorul a acceptat acest lucru. Cumparatorul este de acord sa i se stocheze de catre Vanzator datele personale declarate la crearea contului ai sa primeasca pe adresa de e-mail declarata, copii ale comenzilor sale sau alte instiintari de natura comerciala. Nicio informatie legata de cardul dumneavoastra nu este transferata sau stocata, la niciun moment de timp, pe serverele noastre sau pe serverele Plationline.

DETALII DE PRELUCRARE A DATELOR CU CARACTER PERSONAL ALE CLIENTILOR
Obiectul și durata prelucrării Datelor cu caracter personal ale Clientilor:
Obiectul și durata prelucrării Datelor cu caracter personal ale Clientilor sunt stabilite în Termeni si Conditii.
Natura și scopul prelucrării Datelor cu caracter personal ale Clientilor:
Seller-ul va prelucra Datele cu caracter personal ale Clientilor exclusiv in scopul executarii obligatiilor asumate prin Termeni si Conditii – preluarea si livrarea omenzilor venite prin site sau telefonic.
Tipurile de date cu caracter personal ale clientilor care urmează să fie prelucrate:

 – Nume si prenume

– Telefon

– Adresa de facturare

– Adresa de livrare

– Numele si prenumele persoanei care primeste coletul

– Telefonul persoanei care primeste coletul